Nieuws

Selecteer hieronder een van onze nieuwsberichten.

Instagram

 

VOLG ONS NU OOK OP INSTAGRAM: tinnemans_automaterialen


 

Lees meer

Roetdeeltjesteller

INVOERING VERPLICHTE DEELTJESTELLER UITGESTELD

De verplichte roettest met een deeltjesteller bij de apk van dieselvoertuigen wordt met een halfjaar uitgesteld tot 1 januari 2023. Staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat heeft dat in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.

Lees meer

Geef extra aandacht aan de veren

In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag waren, is extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk. We worden nu namelijk geconfronteerd met twee tot driemaal zo veel gebroken veren als gedurende andere perioden van het jaar.

Lees meer

Bridgestone en elektrische auto's

Bijgevoegd interessante product informatie over de nieuwe elektrische modellen van de VAG. Klikt u hier!!

Lees meer

Aanhaalmoment belangrijk voor remsysteem

Het belang van een correct aanhaalmoment van de wielbouten wordt vaak genegeerd, vooral bij vervangingswerkzaamheden van de banden. Een verkeerd gemonteerd wiel kan van invloed zijn bij trillingen in het stuurwiel tijdens het remmen. Of bij een algemene storing van het remsysteem. Bovendien heeft het ernstige gevolgen voor de veiligheid van het voertuig en van de passagiers.

Lees meer

Rijden bij wateroverlast

Het kan in ons land zó hard regenen, dat straten en tunnels blank komen te staan. Kun je probleemloos door zo’n plas heen rijden? En wat doe je wanneer je auto in een halve meter water heeft gestaan?

Klikt u hier om het artikel te lezen.

 

Lees meer

Wat een mooi merk!

Wat een mooi merk, kijkt u maar eens:

Lees meer