Kwaliteit, kennis & service

Kwaliteit:
E
r wordt bij Tinnemans alleen, wat automaterialen en equipment betreft, zakengedaan met fabrikanten die bij de ontwikkeling van de auto betrokken zijn. Fabrikanten die worldwide geroemd worden om hun kwaliteit en vergaande technologische kennis. Zij leveren immers de originele en enige juiste onderdelen. Uiteraard vinden wij een juiste prijs/kwaliteit-verhouding noodzakelijk.

 
Kennis:
Naast het vervullen van een grossiersfunctie, is de Tinnemans Groep ook dé aangewezen partner voor advies en periodieke scholing. Mede doordat er weinig verloop is van medewerkers, beschikt Tinnemans over een grote hoeveelheid kennis en ervaring en kan zij klanten als geen ander advies op maat geven.
Voor de buitendienstmedewerkers is er dan ook een belangrijke rol weggelegd om klanten op de hoogte te houden over klant-specifieke en actuele informatie met betrekking tot de branche.
Daarnaast verzorgt Tinnemans periodieke scholing voor met name garagebedrijven. Het betreft scholing op het gebied van complexe technologieën die bij de huidige auto’s worden gebruikt. Tevens zijn de meest recente keuringseisen, de daarvoor meest geschikte apparatuur en nieuwe producten en hun toepassingen geschikte onderwerpen.
Wij werken o.a. samen met onderstaande opleidingsinstituten:
 
  
 
Service:
Om kwaliteit te kunnen leveren, kennis te kunnen overdragen, klantgericht en snel te kunnen leveren, heeft de Tinnemans Groep een team van.... gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers in dienst. Dit team is in staat om te allen tijde iedere nieuwe situatie te beoordelen vanuit een stuk ervaring, daarbij rekening houdend met de laatste ontwikkelingen. Het belang van ontwikkelen vertaalt Tinnemans door onder andere te investeren in de opleiding van haar medewerkers.
Daarnaast luistert Tinnemans continu naar signalen in de branches waarin ze werkzaam is. Tevens is het ontdekken en liefst het vooruitlopen op de trends de uitdaging voor nu en later.