Cursussen en Trainingen

Nieuwe cursus TMA op dinsdag 21 mei a.s.

TMA 1: Terugwinning mobiele Airco’s


Doel:
De training "Terugwinnen Mobiele Airco's" heeft als doel de cursist voorbereiding te geven op het examen "F-gassen" ingevolge artikel 14, eerste lid, van de Regeling gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen koelinstallaties waardoor de diplomahouder gerechtigd is de volgende werkzaamheden uit te voeren: Het terugwinnen van gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen uit mobiele aircosystemen.
Voor wie:
De training "Terugwinnen Mobiele Airco's" is bestemd voor personen die onderhoudswerkzaamheden willen gaan verrichten aan airconditioningsystemen met een koudemiddelinhoud kleiner dan 3 kg.

Voor meer informatie, klikt u hier

Voor het inschrijfformulier, klikt u hier

 

 

 

 

Voor cursussen, opleidingen en trainingen werken wij samen met erkende opleidingsinstituten. Een daarvan is Innovam.

 

Innovam zorgt al meer dan 66 jaar voor  goede opleidingen en trainingen. Zij verzorgen o.a. trainingen en examens in (bedrijfs)autotechniek, tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast is ook onze dienstverlening op het gebied van retail management, KPI performance management, used car management en HR essentieel. Dit wordt gedaan vanuit een praktische en kennisgerichte benadering. Examens worden uitgevoerd door het IBKI: het onafhankelijke instituut
voor examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche.

Hieronder ziet U een aantal cursussen. Klikt u op gewenste cursus en U krijgt meer informatie (prijs, locatie e.d.). Bij voldoende animo in een cursus, kan het ook in Weert/Horst gegeven worden.

Airco terugwinnen koudemiddelen

Airco terugwinnen koudemiddelen en Airco onderhoud

Hybridetechniek Basis

Hybridetechniek Gevorderd

NEN9140 Veilig werken aan hybride en elektrische voertuigen

Social Media 2.0

Datanetwerken

  

Mocht U geïnteresseerd zijn in een cursus , zouden wij dit graag van U vernemen.
Stuur dan een mail aan: info@tinnemans.nl