Cursussen en Trainingen

Door een aanpassing in de wetgeving mag de leverancier van koudemiddelen deze alleen leveren aan bedrijven waar een gecertificeerde monteur F-gassen werkzaam is. Om aan deze eis te voldoen moet de medewerker die handelingen aan het aircosysteem verricht - vullen en leegmaken van airco-installatie - gecertificeerd zijn. Het certificaat “Terugwinnen mobiele airco” is voor minimaal één medewerker noodzakelijk. Om dit certificaat te kunnen behalen, is een goede basiskennis van het koudemiddelcircuit met bijbehorende drukken en temperaturen een vereiste.

Wij bieden de mogelijkheid om de cursus TMA (terugwinnen mobiele airco) bij ons te volgen, op dinsdag 26 juni 2018 op onze locatie Weert. Deze wordt in samenwerking met GMTO gehouden.


Voor meer informatie klikt u hier!
Voor het inschrijfformulier klikt u hier

 


 

Voor cursussen, opleidingen en trainingen werken wij samen met erkende opleidingsinstituten. Een daarvan is Innovam.

 

 

Innovam zorgt al meer dan 66 jaar voor  goede opleidingen en trainingen. Zij verzorgen o.a. trainingen en examens in (bedrijfs)autotechniek, tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast is ook onze dienstverlening op het gebied van retail management, KPI performance management, used car management en HR essentieel. Dit wordt gedaan vanuit een praktische en kennisgerichte benadering. Examens worden uitgevoerd door het IBKI: het onafhankelijke instituut
voor examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche.

Hieronder ziet U een aantal cursussen. Klikt u op gewenste cursus en U krijgt meer informatie (prijs, locatie e.d.). Bij voldoende animo in een cursus, kan het ook in Weert/Horst gegeven worden.

Airco terugwinnen koudemiddelen

Airco terugwinnen koudemiddelen en Airco onderhoud

Hybridetechniek Basis

Hybridetechniek Gevorderd

NEN9140 Veilig werken aan hybride en elektrische voertuigen

Social Media 2.0

Datanetwerken

  

Mocht U geïnteresseerd zijn in een cursus , zouden wij dit graag van U vernemen.
Stuur dan een mail aan: jpvangasselt@tinnemans.nl